Bleckmann over Atrea

Bleckmann (vroeger TNT Fashion) is marktleider in de logistieke dienstverlening voor de fashion-, retail- en lifestyle-industrie. Wereldwijd zorgt Bleckmann voor het afhalen, opslaan en afleveren van hangende kleding en verpakte goederen.

De uitdaging

Bleckmann wilde een geautomatiseerd werktijd- en orderregistratiesysteem met als doel het registreren van de aan- en afwezigheid van de medewerkers en de aan orders bestede tijden. Daarnaast had het bedrijf behoefte aan koppelingen met het warehouse-managementsysteem, het HR-systeem en de systemen van uitzendorganisaties. Bij de registratie van de aan- en afwezigheid, activiteiten en toegang lag de uitdaging in het klantspecifiek inrichten van het systeem. Daarbij had Atrea de opdracht om landelijk werken vanuit meerdere sites met één systeem mogelijk te maken.

Wearhouse Bleckmann
Warehouse Bleckmann

Het resultaat

Bleckmann beschikt nu over realtime inzicht in de voor orders geregistreerde tijd. Dit krijgt Bleckmann door het registreren van de aan- en afwezigheid en activiteiten en door toegangscontrole.

Lees ook onze andere cases

Wim Slot
Manager tijdregistratie en urenverwerking
Bakker Logistiek beschikt nu over één efficiënt systeem voor het registreren van boekingen voor tijdregistratie, kostenplaatsen en toegangscontrole.
Johan van Maurik
Manager ICT
De medewerkers hebben middels Employee Self Service (ESS) inzicht in de gewerkte uren en afwezigheden, inclusief de verlofkaart.