Vragen aan sales? 033 450 50 75

Atrea orderregistratie software

Ontbreekt het je aan inzicht in hoeveel uur er aan een order is gewerkt en welke medewerkers het werk hebben uitgevoerd?

Met Atrea orderregistratie software los je dit direct en eenvoudig op. Ervaar hoe eenvoudig orderregistratie kan zijn en vraag vrijblijvend een demo aan.

Alle voordelen van Atrea orderregistratie software

 Direct inzicht in het aantal gewerkte uren per order.

 Inzicht in welke medewerkers aan welke orders hebben gewerkt.

 Verschillen tussen de verantwoorde uren en de werkelijk geklokte uren worden automatisch uitgerekend.

 Leidinggevenden kunnen achteraf correcties aanbrengen in de geboekte uren en nieuwe uren toevoegen.

 Het is mogelijk om de orderregistratie software aan andere systemen te koppelen, bijvoorbeeld aan de salarisadministratie en personeelsplanning.

Slimme rekenregels en algoritmes om toeslagen voor thuiswerken, ploegendiensten en onregelmatigheidsdiensten te berekenen. CAO afspraken, zoals pauzetijden, kunnen ook in het systeem worden geïntegreerd.

Goede beveiliging: ISO 27001 gecertificeerd.

Tijdregistratie met de Atrea app

Tijdregistratie wordt nog makkelijker met de Atrea app. Medewerkers kunnen met de app gewerkte uren bijhouden, verlof aanvragen en absenties, werkroosters en overuren bekijken.

De app is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Pools.

De medewerkers hebben middels Employee Self Service (ESS) inzicht in de gewerkte uren en afwezigheden, inclusief de verlofkaart.
Johan van Maurik
Manager ICT

Ook interessant

Naast orderregistratie software bieden we software aan voor projectregistratie en kostenplaatsregistratie. Voor deze modules betaal je, net zoals voor orderregistratie, per medewerker. Zo betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Projectregistratie

Krijg inzicht in het aantal uren dat er aan een project is gewerkt. Doordat medewerkers de uren per projectonderdeel kunnen boeken, krijg je grip op de arbeidskosten en op de voortgang van het project. Bovendien kun je de daadwerkelijk gemaakte kosten doorberekenen aan jouw klanten.

Kostenplaatsregistratie

Met kostenplaatsregistratie software kunnen medewerkers ingepland worden op een kostenplaats en daarop hun gewerkte uren boeken. Denk aan kostenplaatsen zoals afdelingen, machines en productielijnen. Leidinggevenden kunnen achteraf correcties doorvoeren en rapportages opstellen op kostenplaats-, medewerker- en afdelingsniveau.

Bleckmann zet geautomatiseerde tijd- en activiteitenregistratie in van Atrea en heeft real-time inzicht in de per order geregistreerde tijd.
Marcel Schulte
ICT Manager

Ervaar hoe eenvoudig orderregistratie kan zijn

Vraag vrijblijvend een demo aan

Tijdens de demo:

  • Laten we zien hoe eenvoudig het is om gewerkte uren op orderniveau te boeken, verlofaanvragen in te dienen en werkroosters te bekijken.
  • Laten we je zien hoe je geboekte uren en verlofaanvragen accepteert.
  • Maak je kennis met de krachtige rekenregels van de orderregistratie software om toeslagen en vergoedingen te berekenen.
  • Indien gewenst laten we de mogelijkheden zien om gegevens uit te wisselen met andere systemen, zoals salarisadministratie-, ERP- of planningssystemen.

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om de demo in te plannen.