ATREA ALLES IN ÉÉN TIJDREGISTRATIE SOFTWARE

Tijdregistratie vormt de basis voor een solide en betrouwbare salarisadministratie, verlofregistratie en bezettingsplanning. Atrea is flexibel, accuraat en berekent automatisch gewerkte uren, overwerk en toeslagen op basis van de geldende cao, uw bedrijfsreglement en tijdboekingen. Daarnaast houdt Atrea alle saldi bij van gewerkte uren, overwerk, absenties en verlof. Zo bent u verzekerd van correctie berekeningen en een realtime overzicht.

DIRECT INZICHT IN VERLOFDAGEN MET VERLOFREGISTRATIE

Met de Employee Self Service oplossing van Atrea vragen medewerkers eenvoudig verlofdagen aan via de pc of mobiele app. Nadat de leidinggevende de aanvraag heeft goed- of afgekeurd, ontvangt de medewerker direct een melding van de status. De historie van aanvragen blijft behouden en wijzigingen in aangevraagd verlof worden automatisch gecorrigeerd. Zo hebben medewerkers en leidinggevenden direct inzicht in het verlofsaldo. Daarnaast ondersteunt Atrea de Wettelijke verlofregeling, zodat het systeem rekening houdt met wettelijke en bovenwettelijke verlofuren i.v.m. vervaldata.

INZICHT IN AAN-EN AFWEZIGHEID MET DE BEZETTINGSPLANNING

Via Atrea brengt u eenvoudig wijzigingen aan in dagroosters van medewerkers, die samen met de absenties zoals vakanties, buitengewoon verlof en ziekteverzuim de actuele bezettingsplanning opleveren. Zo heeft u real-time inzicht in beschikbare uren en de aan- en afwezigheid van medewerkers tijdens een dag of periode. In Atrea kunt u door middel van filters en tijdranges de beschikbare uren van individuele medewerkers, afdelingen, het gehele bedrijf en zelfs uitzendkrachten selecteren over een bepaalde periode. Zo kunt u tijdig bijsturen in geval van wijzigingen.

INZICHT IN ABSENTIES MET AFWEZIGHEIDSREGISTRATIE

Afwezigheidsregistratie geeft u inzicht in de gewerkte uren, overuren en absenties van medewerkers, zodat u tijdig kunt bijsturen. Via Atrea kent u eenvoudig werkroosters toe aan medewerkers, die samen met de absenties en goedgekeurde afwezigheidsverzoeken de actuele bezettingsplanning opleveren. Medewerkers registreren de gewerkte tijd op boekingsterminals of de Atrea Employee Self Service (ESS) oplossing, waarna Atrea automatisch de gegevens verwerkt en afwijkingen meldt aan leidinggevenden.

CALAMITEITENREGISTRATIE VERGROOT DE VEILIGHEID

Calamiteitenregistratie is van groot belang om de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers te waarborgen. Tijdens noodsituaties is het belangrijk om direct te weten welke personen zich op uw terrein of in het gebouw bevinden. Onze calamiteitenregistratie geeft u realtime inzicht in de aanwezige medewerkers en bezoekers, zodat u direct de juiste acties kunt ondernemen. Als u ook gebruik maakt van toegangscontrole is het eveneens mogelijk om de locatie van personen te tonen.

Een ploegendienstrooster in Atrea helpt de inzet van ploegen te optimaliseren

Met Atrea is het mogelijk om verschillende shifts in te roosteren zodat er ook met twee, drie, vier of vijf ploegendienstroosters gewerkt kan worden. Met Atrea stelt u eenvoudig terugkerende cycli in voor automatische roosterwissels en kunt u regels instellen voor het verschuiven en ruilen van diensten, waarbij automatisch wordt berekend of medewerkers het recht behouden op eerder toegekende toeslagen. Daarnaast berekent Atrea automatisch de toeslagen, zoals ploegentoeslagen en nachtdiensttoeslagen.

Toeslagenmatrix: integreer toeslagen voor overwerk, bijzondere dagen en afwijkende tijdstippen in Atrea

Afhankelijk van de geldende cao, uw bedrijfsreglement en individuele afspraken met medewerkers gelden er regels voor toeslagen voor het werken op bijzondere dagen, tijdstippen en voor overwerk. Deze regels zijn eenvoudig te integreren in Atrea. De toeslagenmatrix geeft u direct overzicht van geldende toeslagen op dagen, tijdstippen en periodes. De toeslagenmatrix in Atrea zorgt ervoor dat toeslagen automatisch worden berekend als overwerk of als tijd voor tijd.

De medewerkers hebben middels Employee Self Service (ESS) inzicht in de gewerkte uren en afwezigheden, inclusief de verlofkaart.
Johan van Maurik
Manager ICT
NIEUWSGIERIG NAAR ATREA?
Laat ons u terugbellen

Omdat iedere organisatie uniek is geven wij graag advies op maat. Wilt u weten wat Atrea kan betekenen voor uw organisatie of heeft u een vraag? Vul dan het formulier in, wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Liever direct contact?

Bel 033 450 50 70 of stuur een e-mail naar info@atrea.nl