Vragen aan sales? 033 450 50 75

Atrea projectregistratie software

Heb je geen inzicht in hoeveel uur er aan een project is gewerkt? Of weet je dat wel, maar weet je niet welke medewerker hoeveel uur aan de verschillende onderdelen van het project heeft besteed?

Met Atrea projectregistratie software los je deze problemen in één keer op, zodat urenregistratie voor projecten een stuk makkelijker wordt. Ervaar hoe eenvoudig projectregistratie kan zijn en vraag vrijblijvend een demo aan.

Alle voordelen van Atrea projectregistratie software

Inzicht in hoeveel uur er aan een project is besteed.

Urenregistratie per projectonderdeel.

Grip op de arbeidskosten.

Automatische berekening van eventuele verschillen tussen de verantwoorde uren en de werkelijk geklokte uren.

Leidinggevenden kunnen achteraf correcties toepassen en nieuwe boekingen toevoegen.

Koppelingen met andere systemen, zoals de salarisadministratie en personeelsplanning.

Eenvoudig in gebruik.

Slimme rekenregels en algoritmes om toeslagen voor thuiswerken, ploegendiensten en onregelmatigheidsdiensten te berekenen. CAO afspraken, zoals pauzetijden, kunnen ook in het systeem worden geïntegreerd.

Goede beveiliging: ISO 27001 gecertificeerd.

Gewerkte uren bijhouden met de Atrea app

Via de Atrea app kunnen medewerkers eenvoudig hun gewerkte uren bijhouden, verlof aanvragen en absenties, werkroosters en overuren bekijken.

De app is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Pools.

De medewerkers hebben middels Employee Self Service (ESS) inzicht in de gewerkte uren en afwezigheden, inclusief de verlofkaart.
Johan van Maurik
Manager ICT

Ook interessant

Naast projectregistratie software hebben we modules voor orderregistratie en kostenplaatsregistratie. Voor iedere module betaal je per medewerker, zodat je alleen kosten maakt voor wat je gebruikt.

Orderregistratie

Krijg inzicht in hoeveel uur er door welke medewerkers aan een order is gewerkt. De software berekent automatisch het verschil tussen de werkelijk geklokte uren en de verantwoorde uren. Leidinggevenden kunnen achteraf correcties uitvoeren en rapportages op order-, medewerker- of afdelingsniveau opstellen.

Kostenplaatsregistratie

Met kostenplaatsregistratie krijg jij inzicht in de gewerkte uren per kostenplaats en de medewerker zicht op waar hij moet werken. Voorbeelden van kostenplaatsen zijn, productielijnen, afdelingen en machines. Leidinggevenden kunnen achteraf correcties doorvoeren en rapportages opstellen op kostenplaats-, medewerker- en afdelingsniveau.

Bleckmann zet geautomatiseerde tijd- en activiteitenregistratie in van Atrea en heeft real-time inzicht in de per order geregistreerde tijd.
Marcel Schulte
ICT Manager

Ervaar hoe eenvoudig projectregistratie kan zijn

Vraag vrijblijvend een demo aan

Tijdens de demo:

  • Zie je hoe medewerkers eenvoudig hun gewerkte uren kunnen registreren, verlofaanvragen indienen en werkroosters kunnen bekijken.
  • Vertellen we je alles over de mogelijkheden voor urenregistratie voor projecten.
  • Ervaar je hoe eenvoudig het is om geboekte uren en verlofaanvragen goed te keuren.
  • Maak je kennis met de krachtige rekenregels van onze projectregistratie software om toeslagen en vergoedingen te berekenen.
  • Indien gewenst laten we de mogelijkheden zien om gegevens uit te wisselen met andere systemen, zoals salarisadministratie-, ERP- of planningssystemen.

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om de demo in te plannen.