Vragen aan sales? 033 450 50 75

Atrea cases uit de praktijk

Een overzicht van enkele klantcases

Met ons team werken we met passie en plezier aan elk project en zijn trots op de resultaten. En onze klanten ook! Klanten uit verschillende branches, met ieder zijn eigen wensen. Wij werken voor zowel grote (internationale) bedrijven als voor MKB bedrijven. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: het zijn tevreden klanten voor wie Atrea een goede oplossing is met meetbare resultaten. Hieronder vind u een selectie van klanten die graag vertellen over hun persoonlijke ervaring. De beste manier om een beeld te vormen hoe wij organisaties hebben geholpen is het succes vastleggen in een klantcase. Lees de klantcases en raak geïnspireerd over de mogelijkheden van Atrea binnen uw bedrijf of organisatie. Met de meeste van onderstaande klanten werken we al jarenlang en hebben we een duurzame relatie opgebouwd.

Marcel Schulte
ICT Manager
Bleckmann zet geautomatiseerde tijd- en activiteitenregistratie in van Atrea en heeft real-time inzicht in de per order geregistreerde tijd.
Wim Slot
Manager tijdregistratie en urenverwerking
Bakker Logistiek beschikt nu over één efficiënt systeem voor tijdregistratie, kostenplaatsregistratie en toegangscontrole.
Johan van Maurik
Manager ICT
De medewerkers hebben middels Employee Self Service (ESS) inzicht in de gewerkte uren en afwezigheden, inclusief de verlofkaart.