Vragen aan sales? 033 450 50 75

Kaak Group is een wereldwijde speler in totaalconcepten voor industriële brood- en banketbakkerijen en verwante foodsectoren. Het motto van de Kaak Group is dan ook ‘van silo tot krat’. Kaak Group is een familiebedrijf met een leidende marktpositie in diverse markten, regio’s en landen.

De uitdaging

Kaak Nederland is een typische projectorganisatie. De medewerkers noteerden gewerkte uren handmatig op werkkaarten. Een typiste voerde vervolgens alle gegevens in een projectsysteem in. Daarnaast kende het bedrijf een afzonderlijke aanwezigheidsregistratie voor de salarisadministratie. De medewerkers moesten de gewerkte uren en verlofaanvragen zelf gaan registreren in het systeem. Dat registeren moest gebeuren middels 28 tijdterminals, allen dicht bij de werkplek en verspreid over de verschillende afdelingen. Bovendien moest het systeem administratieve koppelingen maken.

Het resultaat

Een verlofaanvraag van een werknemer is nu na een dag verwerkt. Het aantal mutatiebriefjes daalde volgens het vooraf gestelde doel van 1000 naar 150 per maand. De medewerkers hebben middels Employee Self Service (ESS) inzicht in de gewerkte uren en afwezigheden, inclusief de verlofkaart. Via PersonalTime kunnen zij hun vakantie uren inzien, inclusief opgenomen en geplande vakantie uren. Ook kunnen ze direct verlof en andere afwezigheden aanvragen.

Lees ook onze andere cases

Marcel Schulte
ICT Manager
Bleckmann zet geautomatiseerde tijd- en activiteitenregistratie in van Atrea en heeft real-time inzicht in de per order geregistreerde tijd.
Wim Slot
Manager tijdregistratie en urenverwerking
Bakker Logistiek beschikt nu over één efficiënt systeem voor tijdregistratie, kostenplaatsregistratie en toegangscontrole.