Vragen aan sales? 033 450 50 75

Activiteitenregistratie met Atrea

Activiteitenregistratie: krijg inzicht in gewerkte uren op project-, order- en kostenplaatsniveau

Activiteitenregistratie van Atrea maakt het bijhouden van gewerkte uren op projecten, orders en kostenplaatsen eenvoudig. Zo krijgt u niet alleen overzicht in gewerkte uren, maar ook in het aantal gewerkte uren per project, order of kostenplaats. Op een boekingsterminal of via PersonalTime (app) registreren medewerkers in de productie werkzaamheden direct op projecten, orders of kostenplaatsen. Zo is het gebruik van urenbriefjes overbodig en krijgt u meer grip op de gewerkte en geboekte uren.

Prestatiemanagement als uitgangspunt voor werktijdenregistratie

Atrea berekent automatisch het verschil tussen de verantwoorde uren en de werkelijk geklokte tijden. Zo heeft u altijd inzicht in de prestaties van projecten, orders en kostenplaatsen. Daarnaast hebben leidinggevenden de mogelijkheid om achteraf correcties door te voeren en kunnen zij desgewenst nieuwe boekingen toevoegen. Zo zijn uw rapportages altijd up-to-date en kunt u deze uren gebruiken voor nacalculatie en facturatie.

EFFICIËNTIE VERHOGEN MET PROJECTREGISTRATIE

Projectregistratie biedt u inzicht in de gewerkte uren aan projecten, zodat u direct ziet of de doelstellingen per project worden behaald. Met Atrea boeken medewerkers uren via een boekingsterminal of via PersonalTime (app voor Employee Self Service), waarbij zij de uren direct toewijzen aan een specifieke taak binnen een project. De combinatie van een medewerkersbadge en het toekennen van uren aan een project én taak, geeft u inzicht in de gewerkte uren per medewerker per project.

ORDERREGISTRATIE MAAKT GEWERKTE UREN INZICHTELIJK

Orderregistratie maakt de gewerkte uren per order inzichtelijk, zodat u direct ziet hoeveel tijd er besteed is aan een specifieke order. Medewerkers boeken de gewerkte uren direct op de order door het gebruik van een persoonlijke badge en de unieke barcode van de order of door de gewerkte uren te registeren via PersonalTime. Atrea berekent automatisch het verschil tussen de verantwoorde uren en de werkelijk geklokte tijden. Leidinggevenden kunnen achteraf correcties uitvoeren en de uren rapporteren op order-, medewerker- of afdelingsniveau.

OVERZICHT IN GEWERKTE UREN DOOR KOSTENPLAATSREGISTRATIE

Kostenplaatsregistratie geeft u inzicht in de gewerkte uren per kostenplaats. Met Atrea bepaalt u zelf de kostenplaatsen, zoals afdelingen, productielijnen, ruimtes en machines. Medewerkers boeken de gewerkte uren direct op de kostenplaats waar zij werken via een persoonlijke badge en boekingsterminal of door de uren te registeren met PersonalTime. Atrea berekent automatisch het verschil tussen de uren en de werkelijk geklokte tijden. Leidinggevenden kunnen, waar nodig, uren corrigeren en rapporteren op kostenplaats-, medewerker- en afdelingsniveau.

ACHTERAF UREN VERANTWOORDEN

Met Atrea is het ook mogelijk om achteraf de gewerkte uren te registreren. Medewerkers boeken de gewerkte uren eenvoudig op een bepaald project en een specifieke taak met behulp van PersonalTime. Zo krijgt u overzicht in het aantal gewerkte uren per project en per taak en ziet u direct door welke medewerker de uren zijn gemaakt. Atrea berekent automatisch het verschil tussen de verantwoorde uren en de werkelijk geklokte tijden, zodat u inzicht krijgt in eventuele afwijkingen.

Bakker Logistiek beschikt nu over één efficiënt systeem voor tijdregistratie, kostenplaatsregistratie en toegangscontrole.
Wim Slot
Manager tijdregistratie en urenverwerking

Ontdek wat Atrea voor u kan betekenen

Vraag geheel vrijblijvend een demo aan

Omdat iedere organisatie uniek is geven wij graag advies op maat. Wilt u weten wat Atrea kan betekenen voor uw organisatie? Tijdens een productdemo laten we alle mogelijkheden zien van Atrea Tijd- en Activiteitenregistratie voor uw organisatie.

Tijdens de productdemo:

  • Laten we zien hoe eenvoudig het is voor medewerkers om hun gewerkte uren in te zien, verlof aan te vragen en werkroosters in te zien
  • Kunt u zelf ervaren hoe makkelijk het is om boekingen en verlofaanvragen goed te keuren
  • Krijgt u inzicht in de mogelijkheden om de gewerkte uren voor klanten, projecten en orders bij te houden
  • En maakt u kennis met de krachtige rekenregels van Atrea om toeslagen en vergoedingen te berekenen
  • Desgewenst gaan we dieper in op de gegevensuitwisseling met uw salarisadministratie-, ERP- of planningssysteem

Vul het formulier aan de rechterkant in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.