Ontdek de kenmerken van een goed tijdregistratiesysteem

Een automatisch tijdregistratiesysteem biedt veel meer mogelijkheden dan alleen controle van gewerkte tijden. Het draagt bij aan het goed en effectief functioneren van het personeel en dus ook het bedrijf. Op deze manier worden tijd en kosten bespaard. Lees in dit whitepaper hoe tijdregistratie van meerwaarde kan zijn voor uw organisatie.

Besparen door automatisering

We leven in een tijd waarin veel mensen flexibel werken. Hierdoor kan het lastig zijn om een overzicht te hebben van alle gewerkte uren. Hier kunt u eenvoudig een real-time overzicht van krijgen met een geautomatiseerd tijdregistratiesysteem. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Er zijn minder discussies omdat de werknemer ook overzicht heeft in de gewerkte uren. Dit is mede door de Employee Self Service omdat werknemers zelf ook overzicht hebben in hun gewerkte uren en gemakkelijk verlof kunnen aanvragen. Verder kunnen werknemers effectiever worden ingezet en zal dit tijd en kosten besparen. Wilt u weten hoe tijdregistratie van Atrea van meerwaarde kan zijn voor uw bedrijf? Download dan nu het whitepaper en leer alle pluspunten kennen.

Download nu het whitepaper en leer alle pluspunten kennen

Key take-aways

  • Het goed en nauwkeurig afhandelen van flexibel werken. Of dat nou plaats en tijdsonafhankelijk is of met een continu van samenstelling en omvang wisselende pool van flexkrachten
  • Employee Self Service: Medewerkers hebben zelf ook inzicht in de gewerkte uren
  • Eenvoudig wettelijke eisen opnemen in het automatisch tijdregistratiesysteem
  • Inzicht in de verdeling van verlofuren en de houdbaarheid daarvan
  • Optimaliseren van de bezetting: bespaar tijd en kosten

Vul het onderstaande formulier in om het e-book te downloaden.


Ik wil graag de maandelijkse blog updates van Atrea ontvangen