Vragen aan sales? 033 450 50 75

Ontdek de kenmerken van een goed tijdregistratiesysteem

Een automatisch tijdregistratiesysteem biedt veel meer mogelijkheden dan alleen controle van gewerkte tijden. Het draagt bij aan het goed en effectief functioneren van het personeel en dus ook het bedrijf. Op deze manier worden tijd en kosten bespaard. Lees in onze eBook hoe tijdregistratie van meerwaarde kan zijn voor uw organisatie.

Besparen door automatisering

We leven in een tijd waarin veel mensen flexibel werken. Hierdoor kan het lastig zijn om een overzicht te hebben van alle gewerkte uren. Met een geautomatiseerd tijdregistratiesysteem kunt u eenvoudig inzicht krijgen in deze uren. Dit brengt veel voordelen met zich mee. Er zijn minder discussies omdat de werknemer ook overzicht heeft in de gewerkte uren.

Verder kunnen werknemers effectiever worden ingezet en zal dit tijd en kosten besparen. Wilt u weten hoe tijdregistratie van meerwaarde kan zijn voor uw bedrijf? Download dan nu het eBook en leer alle pluspunten kennen.

Download nu het eBook en leer alle pluspunten kennen

Key take-aways

Ontdek:

  • hoe u flexibel werken nauwkeurig kunt bijhouden. Of dat nou plaats- of tijd-onafhankelijk is of met een continu van samenstelling en omvang wisselende pool van flexkrachten.
  • de voordelen van Employee Self Service
  • waarom het belangrijk is om wettelijke eisen op te nemen in uw tijdregistratiesysteem
  • hoe u de bezetting kunt optimaliseren en zo tijd en kosten kan besparen.