Vragen aan sales? 033 450 50 75

Atrea kostenplaatsregistratie software

Kostenplaatsregistratie software geeft je inzicht in de gewerkte uren per kostenplaats. Voorbeelden van kostenplaatsen zijn afdelingen, productielijnen, ruimtes en machines. Daarnaast zorgt de software voor duidelijkheid richting medewerkers, doordat ze voor de start van de werkdag weten waar ze moeten werken.

Vraag vrijblijvend een demo aan en ervaar hoe eenvoudig en waardevol kostenplaatsregistratie kan zijn.

Alle voordelen van Atrea kostenplaatsregistratie software

Inzicht in hoeveel uur er per kostenplaats is gewerkt.

Grip op de arbeidskosten per kostenplaats

Zorgt voor duidelijkheid richting medewerkers: voor de start van de werkdag weten medewerkers waar ze moeten werken.

Eventuele verschillen tussen de verantwoorde uren en de werkelijk geklokte uren worden automatisch berekend.

Leidinggevenden kunnen achteraf correcties aanbrengen in de geboekte uren en nieuwe uren toevoegen.

Koppelingen met andere systemen, zoals de salarisadministratie en personeelsplanning.

Slimme rekenregels en algoritmes om toeslagen voor thuiswerken, ploegendiensten en onregelmatigheidsdiensten te berekenen. CAO afspraken, zoals pauzetijden, kunnen ook in het systeem worden geïntegreerd.

Goede beveiliging: ISO 27001 gecertificeerd.

Kostenplaatsregistratie met de Atrea app

Met kostenplaatsregistratie kunnen medewerkers via de Atrea app eenvoudig en snel inzien waar ze moeten werken. Daarnaast is het mogelijk om met de app gewerkte uren bij te houden, verlofaanvragen in te dienen en absenties, werkroosters en overuren te bekijken.

De app is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Pools.

De medewerkers hebben middels Employee Self Service (ESS) inzicht in de gewerkte uren en afwezigheden, inclusief de verlofkaart.
Johan van Maurik
Manager ICT

Ook interessant

Naast kostenplaatsregistratie software bieden we modules aan voor orderregistratie en projectregistratie. Doordat je de modules per medewerker afneemt, betaal je alleen voor wat je gebruikt.

Orderregistratie

Registreer eenvoudig het aantal gewerkte uren per medewerker, per order. Eventuele verschillen tussen de verantwoorde uren en de werkelijk geklokte uren rekent de software automatisch uit. Voor leidinggevenden is het mogelijk om achteraf correcties uit te voeren en rapportages te maken op order-, medewerker- of afdelingsniveau.

Projectregistratie

Met de module voor projectregistratie krijg je inzicht in hoeveel uur er aan een project is gewerkt. Doordat medewerkers hun gewerkte uren per projectonderdeel boeken, krijg je grip op de arbeidskosten, de voortgang van het project en kan je de daadwerkelijk uren doorrekenen aan klanten.

Bakker Logistiek beschikt nu over één efficiënt systeem voor tijdregistratie, kostenplaatsregistratie en toegangscontrole.
Wim Slot
Manager tijdregistratie en urenverwerking

Ervaar hoe eenvoudig kostenplaatsregistratie kan zijn

Vraag vrijblijvend een demo aan

Tijdens de demo:

  • Ervaar je hoe medewerkers eenvoudig hun gewerkte uren op kostenplaatsniveau kunnen boeken, verlofaanvragen indienen en werkroosters kunnen bekijken.
  • Vertellen we je alles over de mogelijkheden voor kostenplaatsregistratie.
  • Laten we je zien hoe je geboekte uren en verlofaanvragen accepteert.
  • Maak je kennis met de krachtige rekenregels van onze kostenplaatsregistratie software om toeslagen en vergoedingen te berekenen.
  • Indien gewenst laten we de mogelijkheden zien om gegevens uit te wisselen met andere systemen, zoals salarisadministratie-, ERP- of planningssystemen.

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om de demo in te plannen.