Vragen aan sales? 033 450 50 75

Een veilige organisatie, zonder al te veel gedoe

Goede toegangscontrole is essentieel voor bedrijven. Het is de manier om te voorkomen dat ongewenste lieden uw organisatie binnen komen, op zoek naar waardevolle spullen. Maar ook de methode om diefstal door eigen personeel te voorkomen.

Een derde van alle organisaties in Nederland heeft te maken met interne criminaliteit. Hierbij valt te denken aan diefstal, fraude, oplichting, maar ook het doorspelen van gevoelige informatie. Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie veilig blijft, zonder dat het al te veel gedoe op levert?

Eenvoudig toegangsrechten toekennen aan personeel

Met Atrea Toegangscontrole kent u eenvoudig rechten toe aan medewerkers, zodat zij alleen toegang krijgen tot de terreinen, gebouwen, ruimtes of zones, waar ze mogen komen. Zo voorkomt u dat onbevoegde personen overal ongewenst naar binnen kunnen gaan.

Toegangscontrole gekoppeld aan werkroosters

Atrea koppelt de toegangscontrole direct aan de werkroosters van uw medewerkers. Zo hebben medewerkers alleen toegang tot terreinen, gebouwen en ruimtes tijdens werktijd. Uiteraard worden roosterwijzigingen automatisch verwerkt, zodat toegangsrechten aangepast worden aan de nieuwe situatie. Daarnaast is de historie van alle toegangsboekingen per persoon terug te zien, zodat vastgesteld kan worden wie er op een bepaald moment op een specifieke locatie was.

Real-time inzicht in de locatie van medewerkers

Met Toegangscontrole van Atrea is een real-time overzicht op te vragen met de locatie van medewerkers. Zo ziet u direct waar medewerkers en bezoekers zich op dat moment bevinden op uw terrein, in uw gebouw of zelfs in een specifieke ruimte of zone. Dit vergroot de veiligheid in het geval van calamiteiten en zorgt ervoor dat u hulpdiensten correct en snel kunt informeren.

Kies ook voor deze aanvullende oplossingen van Atrea

Eén geïntegreerde oplossing

Bezoekersregistratie

Houdt bezoekers bij in de Atrea module voor bezoekersregistratie. Eenvoudig aanmelden, registreren en afmelden van bezoekers. Daarnaast is het mogelijk om aanvullende informatie op te nemen bij de registratie, zoals over het verstrekken van beschermende bedrijfskleding of het lezen van veiligheidsinstructies.

Toegangscontrole voor bezoekers

In Atrea kunt u ook toegangsrechten toewijzen aan bezoekers. Als u zowel de Bezoekersregistratie als de Toegangscontrole van Atrea gebruikt, kunt u heel gemakkelijk bezoekers specifieke toegangsrechten geven. Zo voorkomt u dat bezoekers zonder toestemming afgeschermde ruimtes binnengaan.

Ontdek wat Atrea voor u kan betekenen

Vraag geheel vrijblijvend een demo aan

Omdat iedere organisatie uniek is geven wij graag advies op maat. Wilt u weten wat Atrea kan betekenen voor uw organisatie? Tijdens een productdemo laten we alle mogelijkheden zien van Atrea Toegangscontrole voor uw organisatie.

Tijdens de productdemo:

  • Leggen we uit hoe u eenvoudig toegangrechten kunt toekennen aan medewerkers
  • Laten we zien hoe u toegangrechten kunt koppelen aan werkroosters
  • Gaan we in op de voordelen van tijdregistratie en toegangscontrole in één systeem

Vul het formulier aan de rechterkant in en wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.