Whitepaper: de meerwaarde van tijdregistratie

Een automatisch tijdregistratiesysteem biedt meer mogelijkheden dan alleen controle van gewerkte tijden. Ontdek de kenmerken van een goed tijdregistratiesysteem en hoe dit kan bijdragen aan het effectief functioneren van het personeel.

On-demand: de voordelen van mobiele tijdregistratie met de Atrea app

Tijdregistratie vormt de basis voor een solide en betrouwbare salarisadministratie, verlofregistratie en bezettingsplanning. Het registreren en vastleggen van gewerkte uren is op verschillende manieren te bewerkstelligen. U kent natuurlijk de vertrouwde tijdregistratie- en boekingsterminals. Een mobiele app is daar een waardevolle aanvulling op.

Ontdek de voordelen van mobiele tijdregistratie voor uw organisatie tijdens dit on-demand webinar voor HR-medewerkers en salarisadministrateurs.

Meerwaarde van tijdregistratie

Ontdek de kenmerken van een goed tijdregistratiesysteem en hoe dit kan bijdragen aan het effectief functioneren van het personeel. 

Roep fraude met tijd een halt toe

Tijdfraude is één van de meest voorkomende soorten fraude binnen organisaties. In dit whitepaper leggen we uit wat fraude met tijd is en geven we u tips om misbruik te voorkomen.

Combineer tijdregistratie

Haal meer uit tijdregistratiesysteem door tijdregistratie slim te combineren met andere tools, zoals toegangscontrole en activiteitenregistratie.