Vragen aan sales? 033 450 50 75

On-demand webinar: Mobiele tijdregistratie

Tijd telt! En daarom hebben wij tijdregistratie helemaal van deze tijd gemaakt met de mobiele app van Atrea. De Atrea mobiele app is de meest gebruiksvriendelijke manier voor medewerkers om hun gewerkte uren bij te houden en inzicht te krijgen in onder meer verlof en werkroosters.

On-demand: de voordelen van mobiele tijdregistratie met de Atrea app

Tijd telt! En daarom hebben wij tijdregistratie helemaal van deze tijd gemaakt met de mobiele app van Atrea. De Atrea mobiele app is de meest gebruiksvriendelijke manier voor medewerkers om hun gewerkte uren bij te houden en inzicht te krijgen in onder meer verlof en werkroosters. Maar ook leidinggevenden en HR profiteren. Met de Atrea mobiele app is het goedkeuren van verlof en kilometerdeclaraties heel eenvoudig geworden. En doordat medewerkers zelf inzicht hebben in hun uren, krijgt HR veel minder vragen over onduidelijke salarisstroken en vervaldata van verlof.

Meerwaarde van tijdregistratie

Ontdek de kenmerken van een goed tijdregistratiesysteem en hoe dit kan bijdragen aan het effectief functioneren van het personeel. 

Roep fraude met tijd een halt toe

Tijdfraude is één van de meest voorkomende soorten fraude binnen organisaties. In deze eBook leggen we uit wat fraude met tijd is en geven we u tips om misbruik te voorkomen.

Combineer tijdregistratie

Haal meer uit tijdregistratiesysteem door tijdregistratie slim te combineren met andere tools, zoals toegangscontrole en activiteitenregistratie.