Atrea cases uit de praktijk

Een overzicht van enkele klantcases.

Bleckmann.jpg Bleckmann
Kaak Nederland.jpg Kaak Group
Bakker Logistiek.jpg Bakker Groep

Bleckmann

"Bleckmann beschikt nu over realtime inzicht in de voor orders geregistreerde tijd"

Camiel van Asch, Directeur Atrea

Bleckmann (vroeger TNT Fashion) is marktleider in de logistieke dienstverlening voor de fashion-, retail- en lifestyle-industrie. Wereldwijd zorgt Bleckmann voor het afhalen, opslaan en afleveren van hangende kleding en verpakte goederen.

Lees meer

Kaak Group

"De medewerkers hebben middels Employee Self Service (ESS) inzicht in de gewerkte uren en afwezigheden, inclusief de verlofkaart"

Camiel van Asch, Directeur Atrea

Kaak Group is een wereldwijde speler in totaalconcepten voor industriële brood- en banketbakkerijen en verwante foodsectoren. Het motto van de Kaak Group is dan ook ‘van silo tot krat’. Kaak Group is een familiebedrijf met een leidende marktpositie in diverse markten, regio’s en landen.

Lees meer

Bakker Groep

"Bakker Logistiek beschikt nu over één efficiënt systeem voor het registreren van boekingen voor tijdregistratie, kostenplaatsen en toegangscontrole"

Camiel van Asch, Directeur Atrea

Bakker Logistiek is gespecialiseerd in transport en warehousing van food en aanverwante producten. Het bedrijf is in Nederland één van de grootste logistieke dienstverleners voor geconditioneerde en gekoelde producten. Dagelijks heeft Bakker Logistiek ruim 475 vrachtwagens op de weg voor meer dan 100 opdrachtgevers met bestemmingen in de Benelux en Duitsland. Bij Bakker Logistiek werken ruim 2300 medewerkers in 18 vestigingen, verspreid over heel Nederland en België.

Lees meer