Vragen aan sales? 033 450 50 75

Met trots kunnen wij u laten weten dat Atrea haar ISO 27001 certificering voor informatiebeveiliging met succes heeft vernieuwd. Deze hercertificering is de erkenning voor onze continue inzet om de informatiebeveiliging op een hoog en veilig niveau te houden.

Atrea is ISO 27001 certified door BSI

“Het verlengen van ons ISO 27001 certificaat is een uitstekend en belangrijk resultaat voor Atrea en haar klanten”, zegt Franz Schrandt, CEO van ShareCompany Group. “Het laat zien dat wij als organisatie onze zaakjes op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde hebben.”

De verlenging van het ISO 27001 certificaat komt na een uitvoerige audit door BSI, die de procedures, processen en technologie op het gebied van informatiebeveiliging bij Atrea grondig onder de loep hebben genomen en hebben vergeleken met de internationaal geldende standaarden van de International Organisation for Standardisation (ISO). De audit heeft plaatsgevonden in het kader van een complete hercertificering van ShareCompany Group, de moederorganisatie van Atrea.

ISO 27001 is de internationale standaard op het gebied van informatiebeveiliging. De certificering toont aan dat Atrea voldoet aan alle gestelde eisen op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, implementatie en hosting van data-oplossingen.