Vragen aan sales? 033 450 50 75

Atrea heeft het ISO 27001-certificaat behaald. De iso-certificering is de internationale certificering voor informatiebeveiliging. Het certificaat toont aan dat we actief werken aan IT-procesverbeteringen. Daarmee geven we klanten de zekerheid dat we hun data goed beveiligen.

“Voor onze klanten is het van het allergrootste belang om te weten dat hun data bij ons te allen tijde goed beveiligd zijn. Met data als core business staat informatiebeveiliging bij de Atrea echter al jaren hoog op de agenda. Dataveiligheid draait om vertrouwen, strakke procedures en bewustzijn bij alle collega’s. Het is geen momentopname, maar een continu proces dat onze klanten garandeert dat wij altijd bezig zijn met bewaking en kwaliteitsverbetering. Met het behalen van dit certificaat hebben wij bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van informatiebeveiliging.”

Camiel van Asch, Managing Director Atrea

Wat is de iso-certificering?

Door middel van de ISO 27001 wordt een standaard voor informatiebeveiliging geïntroduceerd. Deze iso-certificering specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS). In het kader van de algemene bedrijfsrisico’s voor de organisatie. Met als doel de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de eigen organisatie en naar klanten toe zeker te stellen. 

Over Atrea

Atrea is actief binnen het gebied van Workforce Management en heeft de ambitie om bij te dragen aan een optimaal inzicht en de inzet van personeel(kosten) bij (middel)grote organisaties. Dit realiseert Atrea als softwareorganisatie met de inzet van een zelf ontwikkeld geïntegreerd Workforce Management systeem.

Functionaliteiten van de software hebben betrekking op de registratie van tijdsregistratie, toegangscontrole, absentiemanagement, planning en HR-administratie. Klanten van Atrea zijn onder andere Bleckmann, Kaak Group, D.O.R.C., Ahrend, Bakker Logistiek en Waterschap Brabantse Delta.

One thought on “Atrea behaalt de 27001 iso-certificering

Comments are closed.