Vragen aan sales? 033 450 50 75

Tijd voor Workforce Management

Het managen van jouw personeel hoeft niet onduidelijk en verwarrend zijn. Met de juiste Workforce Management software (WFM) heb jij een perfect zicht op de organisatie! Ontdek de voordelen die Atrea jou kan bieden en vraag een demo aan.

Wat is Workforce Management?

Workforce Management software, WFM als afkorting, is ontworpen om HR-teams te helpen hun personeel efficiënter en effectiever te beheren. WFM software beheert de locatie, uren en taken van medewerkers. En zorgt er vervolgens voor dat ze werken in overeenstemming met het bedrijfsbeleid.

Dit helpt het bedrijf zijn personeelsbestand beter te beheren, zodat het efficiënter en effectiever kan concurreren op de zeer competitieve arbeidsmarkt van vandaag.

Perfect zicht op:

Kosten

Krijg grip op je kosten, waar gaat de meeste tijd in zitten? Anticipeer hier op!

Bezetting

De organisatie staat nooit stil dankzij jou! Weet van te voren waar gaten vallen en hoe je ze het beste kan opvangen.

Medewerkers

Door data garandeer jij een goede werk/privé balans. Krijg automatisch signalen wanneer werknemers te veel of te weinig werken.

Aan de slag met Workforce Management software

Het juiste framework voor een goed Workforce Management Systeem begint bij data input. Computers kunnen veel, maar het heeft nog steeds de invulling van een mens nodig. Van jou dus! Het juiste framework voor een goed Workforce Management Systeem begint bij data input. Deze data begint bij weten wie wanneer aan het werk is. Het is simpel, maar een cruciale start. Door accurate data te hebben wie aan het werk is, heb je een accuraat bezettingsoverzicht. Dit kunnen we binnen WFM verder verdiepen naar uurbesteding aan taken, ziekte en zelfs mogelijke dreiging tot burn-outs!

Employee Self Service (ESS)

Met Workforce Management Software staat HR er niet meer alleen voor. Dankzij Employee Self Service (ESS)  ligt er meer verantwoordelijk bij de werknemer. Het is een self service systeem voor werknemers, dat de werknemers helpt hun tijd bij te houden, de juiste voordelen te vinden en toegang te krijgen tot andere bedrijfsmiddelen.

Een tijdregistratiefunctie helpt bij het besparen van tijd, door werknemers in staat te stellen zich op elk moment in te schrijven voor goedgekeurd verlof. De software geeft ook snel een overzicht van alle verlofdagen van een medewerker voor een bepaalde periode.

Voor leidinggevenden

Managers kunnen met een timer-tool, in een WFM systeem, de duur van elke taak die door hun werknemers wordt uitgevoerd, dagelijks of wekelijks kunnen volgen. Dit helpt hen om betere ureninschattingen te maken voor bepaalde projecten en bij te houden of deze inschatting realistisch was.

De kracht van deze functie ligt het sterkst in blue collar organisaties waar je met fysieke incheck werkt.

Ontdek wat WFM van Atrea voor u kan betekenen

Vraag geheel vrijblijvend een demo aan

Omdat iedere organisatie uniek is geven wij graag advies op maat. Wil je weten wat Atrea kan betekenen voor jouw organisatie? Tijdens onze productdemo laten we alle mogelijkheden zien van Atrea Tijdregistratie. Een ontzettend belangrijk onderdeel binnen Workforce Management (WFM).

Tijdens de productdemo:

  • Laten we zien hoe eenvoudig het is voor medewerkers om hun gewerkte uren in te zien, verlof aan te vragen en werkroosters in te zien
  • Kun je zelf ervaren hoe makkelijk het is om boekingen en verlofaanvragen goed te keuren
  • Krijg je inzicht in de mogelijkheden om de gewerkte uren voor klanten, projecten en orders bij te houden
  • En maak je kennis met de krachtige rekenregels van Atrea om toeslagen en vergoedingen te berekenen
  • Desgewenst gaan we dieper in op de gegevensuitwisseling met uw salarisadministratie-, ERP- of planningssysteem