Vragen aan sales? 033 450 50 75

Onze partners

De juiste expertise om u te helpen

ADP

Interface met ADP workforce software tbv salarisverwerking

AFAS software

AFAS en Atrea hebben een koppeling tussen beide systemen. Zodat u alles vanuit één systeem kan verwerken. Geen dubbele invoer.

Checks

Checks is het intelligente en veelzijdige softwarepakket voor personeelsplanning en urenregistratie. Met dit pakket plant u overzichtelijk, snel en efficiënt medewerkers in. Checks zorgt voor optimaal inzicht in de bezetting, beschikbaarheid en uren van de medewerkers. De tool is geschikt voor iedere branche, van zorginstelling en apotheek tot fabriek, uitzendbureau en vele andere sectoren.

Cobra

Cobra is een HRM en salarisverwerkingssoftware.

De Jong & Laan

Een accountancy bureau nodig? De Jong & Laan is een specialist in accountancy en bedrijfsproces optimalisatie. Wil je schieten voor excellentie? Jong & Laan staan voor je klaar om jou te helpen.

Lagarde groep

Lagarde groep is een technische dienstverlener op het gebied van ICT, communicatie en beveiliging. Zij kunnen helpen bij koppelingen tussen toegangsregistratiesystemen en workforcemanagment systemen.

Loket.nl

Loket.nl is een salarisverwerkingssoftware. Met de data van Atrea en de interface van loket.nl klopt jouw salarisadministratie.

Pranger-rosier Installaties

Met de technische expertise van Pranger-rosier installaties zorgen ze ervoor dat elke klant glimlacht.

Nmbrs

Nmbrs is salarisverwerkingssoftware. Met de data van Atrea en de software van Nmbrs is jouw salarisverwerking in goede handen!