TOEGANGSCONTROLESYSTEEM VAN ATREA

Wetgeving stimuleert het gebruik van toegangscontrole

Toegangscontrole: heb inzicht in de aanwezigheid van medewerkers en bezoekers op specifieke plaatsen

Toegangscontrole: heb inzicht in de aanwezigheid van medewerkers en bezoekers op specifieke plaatsen. Toegangscontrolesystemen worden steeds belangrijker als preventiemaatregel. In veel gevallen gelden zelfs wettelijke regels. Met de toegangscontrole van Atrea kent u eenvoudig rechten toe aan medewerkers of bezoekers, zodat zij toegang krijgen tot specifieke terreinen, gebouwen, ruimtes of zones. Zo voorkomt u dat onbevoegde personen overal ongewenst naar binnen kunnen gaan en vergroot toegangscontrole de veiligheid van medewerkers, goederen en kennis.

Koppel de toegangscontrole aan de werkroosters van medewerkers

Atrea biedt u de mogelijkheid om de toegangscontrole te koppelen aan de werkroosters van uw medewerkers. Zo hebben medewerkers alleen toegang tot terreinen, gebouwen en ruimtes tijdens werktijd. Uiteraard worden roosterwijzigingen automatisch verwerkt door Atrea, zodat toegangsrechten aangepast worden aan de nieuwe situatie. Daarnaast is de historie van alle toegangsboekingen per persoon terug te zien, zodat vastgesteld kan worden wie er op een bepaald moment op een specifieke locatie was.

LOCATIESIGNALERING: WEET WAAR MEDEWERKERS ZIJN

Locatiesignalering biedt gemak

Met Atrea is, op basis van de toegangscontrole, een realtime overzicht op te vragen met de locatie van medewerkers. Zo ziet u direct waar medewerkers en bezoekers zich op dat moment bevinden op uw terrein, in uw gebouw of zelfs in een specifieke ruimte of zone. Dit vergroot de veiligheid in het geval van calamiteiten en zorgt ervoor dat u hulpdiensten correct en snel kunt informeren. Daarnaast zorgt locatiesignalering voor extra gemak op de werkvloer bij calamiteiten, doordat medewerkers sneller gelokaliseerd en bereikt kunnen worden.

BEZOEKERSREGISTRATIE GEEFT U INZICHT

Bezoekersregistratie software

Met bezoekersregistratie van Atrea krijgt u inzicht in de bezoekers van uw organisatie. Medewerkers melden bezoekers eenvoudig zelf aan, waarna Atrea de verwachte bezoekers automatisch in de overzichten van de receptie opneemt. De receptie registreert zo eenvoudig en snel de binnenkomst en het vertrek van bezoekers. Daarnaast is het mogelijk om aanvullende informatie op te nemen bij de registratie, zoals het verstrekken van beschermende bedrijfskleding of het lezen van veiligheidsinstructies.

CONTACT

Toegangscontrole voor bezoekers

Bezoekersregistratie van Atrea biedt u de mogelijkheid om een realtime overzicht van het aantal aanwezige bezoekers op te vragen. Zo ziet u direct welke bezoekers zijn gearriveerd, vertrokken of worden verwacht. Dit vergemakkelijkt onder andere de werkzaamheden in het geval van calamiteiten. Daarnaast is het mogelijk om de bezoekersregistratie te combineren met toegangscontrole. Hiermee geeft u bezoekers toegangsrechten tot bepaalde zones of ruimtes en voorkomt u dat bezoekers zonder toestemming afgeschermde ruimtes binnengaan.

Bleckmann zet geautomatiseerde tijd- en activiteitenregistratie in van Atrea en heeft real-time inzicht in de per order geregistreerde tijd.
Marcel Schulte
ICT Manager
Nieuwsgierig naar Atrea?
Neem contact met ons op

Omdat iedere organisatie uniek is geven wij graag advies op maat. Wil je weten wat Atrea kan betekenen voor jouw organisatie of heb je een vraag? Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. + Inzicht in de aanwezigheid en locatie van medewerkers + Koppel de toegangscontrole aan de werkroosters van medewerkers + Weet waar bezoekers zijn met behulp van locatie signalering + Inzicht in de bezoekers van uw organisatie

Heeft u behoefte aan eenvoudige en betrouwbare toegangscontrole?

Download factsheet

Heeft u behoefte aan eenvoudige en betrouwbare toegangscontrole?

Vul het onderstaande formulier in om de Factsheet te downloaden.