Vragen aan sales? 033 450 50 75

Vanaf vandaag kunnen medewerkers hun kilometerdeclaraties invoeren in de Atrea app. Hiermee komen we weer een stap dichterbij ons einddoel: medewerkers volledig inzicht bieden in hun gewerkte uren, verlofuren, werkroosters en declaraties. Oftewel een complete tool voor tijdregistratie, maar dan in de broekzak van medewerkers.

Kilometerdeclaraties indienen

Het kunnen indienen van kilometerdeclaraties is een langgekoesterde wens bij veel van onze klanten. Vanaf nu kunnen medewerkers deze ook vanuit de Atrea mobiele app indienen bij hun leidinggevende. Het invoeren van kilometerdeclaraties werkt gelijk aan het verlofaanvragen. Medewerkers vullen de datum en het aantal gereden kilometers in met een toelichting, waarna de declaratie-aanvraag wordt gelogd.

Kilometerdeclaraties Atrea
Medewerkers kunnen eenvoudig hun kilometerdeclaraties indienen en monitoren via de Atrea mobiele app

De leidinggevende kan de aanvraag op dit moment alleen nog beoordelen in de desktop versie van Atrea. In een volgende update van de Atrea mobiele app, zullen ook kilometerdeclaraties kunnen worden goedgekeurd in de app.

Kilometerdeclaraties Atrea
Boekingen goedkeuren kan in de desktop versie van Atrea en binnenkort ook in de mobiele app.

Heeft u behoefte aan meer informatie over de kilometerdeclaraties? Of wilt u deze functionaliteit gaan inzetten voor uw medewerkers? Neem dan contact op met onze supportafdeling via support@atrea.nl of bel naar 033 450 50 75.

De Atrea mobiele app vs PersonalTime

De ATREA mobiele tijdregistratie app geeft medewerkers de mogelijkheid om plaats- en tijd onafhankelijk inzicht te hebben in alles wat met arbeidstijd te maken heeft. Met de app krijgen zij inzicht in hun verlof en absenties, werkroosters,  overuren, contactgegevens van collega’s en hun af- en aanwezigheid. Bovendien kunnen medewerkers zich in geval van calamiteiten afmelden op de verzamelplaats. De tijdregistratie app is beschikbaar in de Nederlandse, Engelse en Poolse taal.

Met deze uitbreiding komen we weer een stap dichter bij onze ambitie om PersonalTime voor medewerkers volledig beschikbaar te hebben in de app. 

Op de achtergrond werken wij hard om ook leidinggevenden meer mogelijkheden te geven in de app. In een aankomende update zullen zij boekingen en kilometerdeclaraties kunnen goedkeuren vanuit de Atrea app.

Wilt u meer weten over de Atrea mobiele app, vraag dan geheel vrijblijvend een demo aan.