Toegangscontrolesysteem van Atrea

Toegangscontrole: heb inzicht in de aanwezigheid van medewerkers en bezoekers op specifieke plaatsen

Toegangscontrolesystemen worden steeds belangrijker als preventiemaatregel. In veel gevallen gelden zelfs wettelijke regels. Met de toegangscontrole van Atrea kent u eenvoudig rechten toe aan medewerkers of bezoekers, zodat zij toegang krijgen tot specifieke terreinen, gebouwen, ruimtes of zones. Zo voorkomt u dat onbevoegde personen overal ongewenst naar binnen kunnen gaan en vergroot toegangscontrole de veiligheid van medewerkers, goederen en kennis.

Koppel de toegangscontrole aan de werkroosters van medewerkers

Atrea biedt u de mogelijkheid om de toegangscontrole te koppelen aan de werkroosters van uw medewerkers. Zo hebben medewerkers alleen toegang tot terreinen, gebouwen en ruimtes tijdens werktijd. Uiteraard worden roosterwijzigingen automatisch verwerkt door Atrea, zodat toegangsrechten aangepast worden aan de nieuwe situatie. Daarnaast is de historie van alle toegangsboekingen per persoon terug te zien, zodat vastgesteld kan worden wie er op een bepaald moment op een specifieke locatie was.

Locatiesignalering

Met Atrea is, op basis van de toegangscontrole, een realtime overzicht op te vragen met de locatie van medewerkers. Zo ziet u direct waar medewerkers en bezoekers zich op dat moment bevinden op uw terrein, in uw gebouw of zelfs in een specifieke ruimte of zone. Dit vergroot de veiligheid in het geval van calamiteiten en zorgt ervoor dat u hulpdiensten correct en snel kunt informeren. Daarnaast zorgt locatiesignalering voor extra gemak op de werkvloer bij calamiteiten, doordat medewerkers sneller gelokaliseerd en bereikt kunnen worden.

Bezoekersregistratie

Met bezoekersregistratie van Atrea krijgt u inzicht in de bezoekers van uw organisatie. Medewerkers melden bezoekers eenvoudig zelf aan, waarna Atrea de verwachte bezoekers automatisch in de overzichten van de receptie opneemt. De receptie registreert zo eenvoudig en snel de binnenkomst en het vertrek van bezoekers. Daarnaast is het mogelijk om aanvullende informatie op te nemen bij de registratie, zoals het verstrekken van beschermende bedrijfskleding of het lezen van veiligheidsinstructies.

Toegangscontrole voor bezoekers

Bezoekersregistratie van Atrea biedt u de mogelijkheid om een realtime overzicht van het aantal aanwezige bezoekers op te vragen. Zo ziet u direct welke bezoekers zijn gearriveerd, vertrokken of worden verwacht. Dit vergemakkelijkt onder andere de werkzaamheden in het geval van calamiteiten. Daarnaast is het mogelijk om de bezoekersregistratie te combineren met toegangscontrole. Hiermee geeft u bezoekers toegangsrechten tot bepaalde zones of ruimtes en voorkomt u dat bezoekers zonder toestemming afgeschermde ruimtes binnengaan.

Wil je meer weten over Toegangscontrole van Atrea?

download factsheet

Toegangscontrolesystemen steeds belangrijker als preventiemaatregel

Vul het onderstaande formulier in om de Factsheet te downloaden.