Atrea cases uit de praktijk

Een overzicht van enkele klantcases

Met ons team werken we met passie en plezier aan elk project en zijn trots op de resultaten. En onze klanten ook! Een diversiteit aan klanten, uit verschillende branches en ieder haar persoonlijke wensen. Wij werken voor zowel grote (internationale) bedrijven als voor MKB bedrijven. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: tevreden klanten voor wie Atrea een goede oplossing is met meetbare resultaten. Hieronder vind u een selectie van klanten die graag vertellen over hun persoonlijke ervaring. De beste manier om een beeld te vormen hoe wij organisaties hebben geholpen is het succes vastleggen in een klantcase. Lees de klantcases en raak geïnspireerd over de mogelijkheden van Atrea binnen uw bedrijf of organisatie. Met de meeste van onderstaande klanten werken we al jarenlang en hebben we een duurzame relatie opgebouwd.

Camiel van Asch
Directeur Atrea
Bleckmann beschikt nu over realtime inzicht in de voor orders geregistreerde tijd.
Camiel van Asch
Directeur Atrea
Bakker Logistiek beschikt nu over één efficiënt systeem voor het registreren van boekingen voor tijdregistratie, kostenplaatsen en toegangscontrole.
Camiel van Asch
Directeur Atrea
De medewerkers hebben middels Employee Self Service (ESS) inzicht in de gewerkte uren en afwezigheden, inclusief de verlofkaart.
Weten wat toegangscontrole kan toevoegen aan uw organisatie?

DOWNLOAD FACTSHEET

Weten wat toegangscontrole kan toevoegen aan uw organisatie?

Vul het onderstaande formulier in om de Factsheet te downloaden.